Тушкована капуста в мультиварці

Тушкована капуста — швидко, легко і смачно!

Інгредієнти

Капуста — 1-1,5 кг
Морква — 1 шт.
Помідори — 2 шт.
Томатний соус — 2 ст. л.
Сіль, спеції, часник — за смаком
Соняшникова олія — 2 ст. л.

Як приготувати Тушкована капуста в мультиварці

У вас мало часу і ви не знаєте, що приготувати на гарнір ? Тоді вам ідеально підійде таке блюдо як тушкована капуста в мультиварці. Приготування страви не складе праці. Приготувати тушковану капусту по даному рецепту зможе будь-хто.

Покроковий рецепт

Першим ділом, чистимо моркву натираємо на крупній тертці. Потім смажимо її в мультиварці на соняшниковій олії протягом 2-3.


Поки готується морква, нашинкуем капусту, для цього можна використовувати спеціальний ніж або самий звичайний. Додаємо капусту в чашу мультиварки. Виставляємо режим «Випічка», таймер на 30-35 хвилин.


Зараз саме час приготувати соус. Натираємо два помідора на середній тертці і додаємо до них дві столові ложки вашого улюбленого соусу ( замість соусу також можна використовувати томатну пасту, це вже на ваш розсуд). Додавати ж соус треба за 10-15 хвилин до закінчення готування.

А тепер приготуємо спеції: візьмемо ваші улюблені спеції (я використовую різні трави, часник і сіль. В кінці готування додаємо все це в нашу чашу.

От і все! Блюдо готове, залишається тільки насолоджуватися смаком і радувати свою сім’ю

Дивіться також:  Розсипчастий рисовий гарнір з грибами, горошком і кукурудзою