Печена картопля на гарнір до мяса

Картопля з морквою запікається в рукаві, тому заздалегідь закуповуємо клейонку з фіксаторами.

Інгредієнти

Приправи — за смаком
Морква — 0,5 кг
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Сіль, Перець — за смаком
Картопля — 1 кг

Як приготувати Печену картоплю на гарнір до м’яса

Запечений картоплю з морквою – гарнір до будь-якої м’ясної страви. Готується швидко, можна використовувати будь-які приправи. Головне – знайти оптимальне поєднання, а в буденні дні він стане простим легким вечерею навіть для тих, хто сидить на дієті.

Покроковий рецепт

Цибулю нарізаємо і обсмажуємо.


Моркву очищаємо і нарізаємо кільцями.

Картоплю чистимо і залишаємо у воді на 10 хвилин.

Нарізаємо картоплю хаотично невеликими шматочками.

В окремій ємності приправляємо овочі спеціями, солимо і перчимо за смаком.




Духовку розігріваємо до 220 градусів, застосовуємо конвекцію. Викладаємо овочі в рукав на деко і випікаємо 40 хвилин.

Відкривати рукав треба обережно, щоб гаряча пара не потрапляв в обличчя. Подавати гарячим з основним блюдом або салатом.

Дивіться також:  Картопля відварна на сковороді