Відмінне блюдо, приготоване з «синеньких», доповнено яйцями і свіжими помідорами. Готувати будемо на сковороді.
Інгредієнти
Баклажан – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Помідор – 1-2 шт. | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Яйце – 3 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком |
У нас в рецепті використовуються сезонні інгредієнти: баклажан, помідори свіжі. Ці інгредієнти подрібнити, обсмажимо, доповнивши ріпчастою цибулею, а потім заллємо яєчною масою. Готувати швидко і просто!
Покроковий рецепт
Баклажани очищаємо від шкірки, нарізаємо кружальцями. Присипаємо баклажанові кільця сіллю, перемішуємо. У сковороді прогріваємо рослинне масло. Викладаємо баклажани для обжарювання в сковороду. Підрум’янюємо з кожної сторони.
Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями. Викладаємо цибульну нарізку на сковороду до баклажанів. Продовжуємо обжарку на середньому вогні.
Помідор нарізаємо півкільцями. Поміщаємо кільця помідор до решти інгредієнтів на сковороду.
Яйця збиваємо разом з дрібкою солі і меленого перцю. Яєчну суміш вливаємо на сковороду.
Чекаємо, поки яєчна маса повністю схопиться.
В кінці готування присипаємо смажені баклажани з яйцями нарізаною зеленою цибулею. Приємного всім апетиту!