Швидкий у приготуванні і не вимагає особливих витрат рецепт

Інгредієнти
| Баклажан — 2 шт | |
| Оливкова масло — 50 гр | |
| Бальзамічний оцет — 50 гр | |
| Часник — 3 зубчики | |
| М’ята — 10 аркушів | |
| Сіль — За смаком |
Як приготувати Баклажани з часником, на грилі
Овочі на грилі – вишукане блюдо, особливо варто звернути на нього увагу тим, хто стежить за своїм здоров’ям – адже смажаться овочі без масла!
Покроковий рецепт

Вимити баклажани, відрізати верхівки і нарізати уздовж

Добре розігріти сковороду гриль і викласти на неї баклажани

Смажити 2-3 хвилини з одного боку, потім перевернути

Тим часом готуємо заправку — чистимо і дрібно нарізаємо часник

Змішуємо в склянці часник, олію, бальзамічний оцет, м’яту і сіль

Знімаємо баклажани з грилі і добре поливаємо заправкою

Залишити просочитися 10-15 хвилин перед подачею на стіл. Приємного апетиту