Баклажани з часником, на грилі

Баклажани з часником, на грилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Швидкий у приготуванні і не вимагає особливих витрат рецепт

Інгредієнти

Баклажан – 2 шт
Оливкова масло – 50 гр
Бальзамічний оцет – 50 гр
Часник – 3 зубчики
М’ята – 10 аркушів
Сіль – За смаком

Як приготувати Баклажани з часником, на грилі

Овочі на грилі – вишукане блюдо, особливо варто звернути на нього увагу тим, хто стежить за своїм здоров’ям – адже смажаться овочі без масла!

Покроковий рецепт

Вимити баклажани, відрізати верхівки і нарізати уздовж

Добре розігріти сковороду гриль і викласти на неї баклажани

Смажити 2-3 хвилини з одного боку, потім перевернути

Тим часом готуємо заправку – чистимо і дрібно нарізаємо часник

Змішуємо в склянці часник, олію, бальзамічний оцет, м’яту і сіль

Знімаємо баклажани з грилі і добре поливаємо заправкою

Залишити просочитися 10-15 хвилин перед подачею на стіл. Приємного апетиту