Інгредієнти
Яйця – 2 шт. | |
Молоко – 100 мл | |
Сіль – за смаком | |
Вершкове масло – 1 ч. л. |
Ніжний омлет для діток і тих, хто дотримується дієтичного харчування.
Покроковий рецепт
Яйця розбити в миску, збити.
Потім додати молоко і трохи солі, збити ще раз.
У маленькій каструльці або сковорідці розтопити шматочок вершкового масла, вилити яєчну суміш. Каструлю накрити кришкою і зменшити вогонь до слабкого. Омлет повинен не смажитися, а нудиться. Якщо відчуваєте, що підгорає, додайте 2-3 ст. л. води або вимкніть вогонь, через 3-5 хвилин він «дійде» сам.
Порада: не робіть омлет з великої кількості яєць, так як омлет вийде високим, його треба буде довше тримати на вогні, і він може підсмажитися.
В ідеалі, омлет повинен вийти без піджарки, що і потрібно малюкам! Приємного апетиту!