Рецепт привезений з індійського міста Мумбаї. Дуже цікаве блюдо з простих продуктів. Можна використовувати як гарнір і як основне блюдо (для вегетаріанців).
Інгредієнти
Картопля свіжий – 0,7 кг. | |
Помідори свіжі – 0,5 кг. | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Масло вершкове – 50 гр. | |
Кмин – 1 чайна ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
Перець гострий – 1 стручок | |
Куркума – 1 чайна ложка | |
Корінь імбиру – 50 гр. | |
Коріандр цілий – 0,5 столової ложки | |
Коріандр мелений – 0,5 столової ложки | |
Кориця – 1/4 чайної ложки | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Картоплю по-мумбайски
Сторінка: 1 2