Картопля по-мумбайски

Картопля по-мумбайски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт привезений з індійського міста Мумбаї. Дуже цікаве блюдо з простих продуктів. Можна використовувати як гарнір і як основне блюдо (для вегетаріанців).

Інгредієнти

Картопля свіжий – 0,7 кг.
Помідори свіжі – 0,5 кг.
Масло рослинне – 3 столові ложки
Масло вершкове – 50 гр.
Кмин – 1 чайна ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки
Перець гострий – 1 стручок
Куркума – 1 чайна ложка
Корінь імбиру – 50 гр.
Коріандр цілий – 0,5 столової ложки
Коріандр мелений – 0,5 столової ложки
Кориця – 1/4 чайної ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Картоплю по-мумбайски