Всі інгредієнти для картоплі по-мумбайски можна придбати в звичайному магазині. Швидко в приготуванні. Ароматам цієї картопельки позаздрять ваші сусіди.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти.
Картоплю порізати крупно. Відварити до готовності в підсоленій воді.
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці.
Помідори дрібно порізати.
Змішати кмин, корицю, перець чорний мелений, куркума, коріандр мелений, коріандр цілий, насіння гірчиці.
Розігріти рослинну олію в сковороді, додати суміш спецій. Злегка прогріти суміш спецій на невеликому вогні.
Збільшити вогонь і додати стручок червоного перцю. Обсмажити близько хвилини весь час помішуючи.
Додати вершкове масло і натертий імбир, обсмажити близько хвилини.
Додати помідори і смажити близько 5 хвилин.
Додати картоплю, сіль за смаком, перемішати і обсмажити близько 5 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!