Картопля по-мумбайски

Картопля по-мумбайски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі інгредієнти для картоплі по-мумбайски можна придбати в звичайному магазині. Швидко в приготуванні. Ароматам цієї картопельки позаздрять ваші сусіди.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти.

Картоплю порізати крупно. Відварити до готовності в підсоленій воді.

Корінь імбиру натерти на дрібній тертці.

Помідори дрібно порізати.


Змішати кмин, корицю, перець чорний мелений, куркума, коріандр мелений, коріандр цілий, насіння гірчиці.


Розігріти рослинну олію в сковороді, додати суміш спецій. Злегка прогріти суміш спецій на невеликому вогні.

Збільшити вогонь і додати стручок червоного перцю. Обсмажити близько хвилини весь час помішуючи.


Додати вершкове масло і натертий імбир, обсмажити близько хвилини.

Додати помідори і смажити близько 5 хвилин.


Додати картоплю, сіль за смаком, перемішати і обсмажити близько 5 хвилин.

Блюдо готове. Приємного апетиту!