Картопля по-мексиканськи (овочевий гарнір)

Картопля по-мексиканськи (овочевий гарнір) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля по-мексиканськи – ідеальний гарнір на швидку руку з простих і доступних інгредієнтів. Яскраві смакові якості і насичений аромат в одній тарілці!

Інгредієнти

Картопля – 450 г
Мексиканська суміш – 150 г
Сіль – за смаком
Рослинна олія – 2 ст. л.
Кріп – невеликий пучок
Спеції – за смаком

Як приготувати Картоплю по-мексиканськи (овочевий гарнір)

Картопля з овочами по-мексиканськи – це красиве в подачі і просте у приготуванні блюдо. Такий гарнір складається з мінімуму інгредієнтів і стане справжньою паличкою до приходу нежданих гостей. Картопля з овочами виходить яскравим, ароматним і дуже-дуже смачним. Рекомендується гарнір подавати зі сметанним, кисло-солодким, лимонним або часниковим соусом. Він відмінно підкреслить м’ясні страви, салати зі свіжих овочів і рибні закуски.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно подрібнити картоплю на часточки.

Посипати овоч сіллю і прянощами, гарненько перемішати.

Додати мексиканську овочеву суміш. Як правило, у такий набір входять: стручкова квасоля, болгарський перець, бейбі кукурудза, синій лук, морква і чилі.

Додати лимонний соус або домашній майонез, змішаний з гірчицею. Влити дві ложки рослинної олії і ретельно перемішати овочі.

Викласти овочі для гарніру у форму для запікання. Накрити кришкою і готувати в духовій шафі 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Готову картоплю з овочами присипати кропом або іншою зеленню за смаком.

Тепер можна подавати ароматні овочі до столу. Такий картопля ідеально доповнить кисло-солодкий соус, м’ясні та рибні страви. Приємного апетиту!