Картопля по-мексиканськи (овочевий гарнір)

Картопля по-мексиканськи (овочевий гарнір) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно подрібнити картоплю на часточки.

Посипати овоч сіллю і прянощами, гарненько перемішати.

Додати мексиканську овочеву суміш. Як правило, у такий набір входять: стручкова квасоля, болгарський перець, бейбі кукурудза, синій лук, морква і чилі.

Додати лимонний соус або домашній майонез, змішаний з гірчицею. Влити дві ложки рослинної олії і ретельно перемішати овочі.

Викласти овочі для гарніру у форму для запікання. Накрити кришкою і готувати в духовій шафі 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Готову картоплю з овочами присипати кропом або іншою зеленню за смаком.

Тепер можна подавати ароматні овочі до столу. Такий картопля ідеально доповнить кисло-солодкий соус, м’ясні та рибні страви. Приємного апетиту!