Кебаб з картоплі і квасолі

Кебаб з картоплі і квасолі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачна котлета,подобається і дітям, і дорослим, хоча трохи гостренькі. Дуже смачно в гарячому вигляді,але і в холодному теж добре. Ідеально підходить,щоб взяти з собою на роботу або в подорож.

Інгредієнти

Картопля – 3-4 шт.
Квасоля – 1 стакан
Зіра – 1/2 їдальні ложки
Куркума – 1 столова ложка
Перець чилі мелений – 1/4 чайної ложки
Гарам масала – 1 столова ложка
Борошно – 3 столові ложки
Цибуля червоний – 1/2 головки
Кінза – невеликий пучок
Сіль – за смаком
Рослинне масло – 3 столові ложки

Як приготувати Кебаб з картоплі і квасолі

Готується просто, інгредієнти для приготування картопля-квасоляного кебабу (котлети) легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування картопляно-квасоляного кебабу (котлет).


Квасолю і картоплю відварити до готовності.

Цибулю дрібно порізати.

Картоплю потовкти, квасолю потовкти, кінзу дрібно порізати, додати всі інші інгредієнти. Добре перемішати. Сформувати кебаби, обваляти їх у борошні і обсмажити з двох сторін.


Кебаби готові. Приємного апетиту!