Картопляна закуска добре втамує голод в будні і свята. Вона готується не довго, може послужити і гарніром до м’яса.
Інгредієнти
несолоного масла або екстра-оливкової олії – 4 столові ложки | |
цибулини, очищені і нарізані – 2 головки | |
сіль і мелений чорний перець – за смаком | |
зеленої квасолі – 150 г | |
рослинної олії – 2 столові ложки | |
гриби маленькі, розрізані на чверті – 250 г | |
цибуля-шалот, дрібно нарізаний – 1 середній | |
часнику, подрібненого (близько 4 чайних ложок) – 4 середніх зубчики | |
свіже листя чебрецю – 1 чайна ложка | |
соєвого соусу – 1 чайна ложка | |
соку з 1 лимона – 1 чайна ложка |
Як приготувати Пісна закуска-гарнір з овочів та печериць
Сторінка: 1 2