Якщо вам подобаються домашні пиріжки, то приготуйте їх за нашим рецептом. Виходить і смачно, і ситно!
Інгредієнти
Молоко – 200 мл | |
Цукор – 1 щіпка | |
Дріжджі сухі – 1 ч. ложка | |
Борошно – 3 ст. | |
Сіль – за смаком | |
Фарш м’ясний – 450 мл | |
Цибуля – 0,5 шт. | |
Перець мелений – за смаком | |
Масло рослинне – 70 мл | |
Яйце – 1 шт. |
Для приготування домашніх пиріжків замісимо дріжджове тісто на молоці і курячому яйці. Візьмемо сухі дріжджі, швидкодіючі. А начинка у нас – це м’ясний фарш, доповнений ріпчастою цибулею і спеціями. Пиріжки печуться на сковороді в рослинному маслі. Подробиці у нас в рецепті.
Покроковий рецепт
Тісто для м’ясних пиріжків замісимо наступним чином: розчинний у теплому молоці сухі дріжджі разом з дрібкою цукру. У велику миску просеем разом з сіллю борошно. У борошно уб’ємо яйце, наллємо дріжджову масу. Замісимо тісто і на годинку приберемо його в тепло.
Начинку приготувати для пиріжків просто: потрібно викласти в миску розморожений м’ясний фарш, з’єднати з подрібненим на тертці ріпчастою цибулею. Інгредієнти посолити і приправити за смаком перчиком. Перемішати.
Тісто, яке у нас піднялося досить за годину, обминаємо руками, ділимо на шматочки.
Шматочки тесту на припорошенном борошном столі (дошці) розгортаємо в круглі коржі.
На кожну корж викладаємо приблизно по столовій ложці м’ясної начинки.
Скріплюємо пиріжків.
Залишилося тільки посмажити пиріжки з м’ясом на сковороді в розігрітому рослинному маслі.
Зі сковороди рекомендується викласти пиріжки на паперові серветки, щоб видалити надлишки жиру. Приємного вам перекусу!