Пиріжки з капустою на дріжджовому тесті

Пиріжки з капустою на дріжджовому тесті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пиріжки з капустою на основі дріжджового тіста – пишні і смачні.

Інгредієнти

Інгредієнти тесту:
борошно – 600 – 700 грам
сироватка або молоко – 350 мл
дріжджі свіжі – 30 грам якщо сухі дріжджі – 10 грам
цукор – 25 грам
сливочн. масло або сливоч. маргарин – 100 грам
соняшникова олія – 30 мл
Начинка:
білокачанної капуста – 1 кг
цибуля ріпчаста – 2 головки
морква – 1 шт.
курячий жделток – 1 шт.
молоко – 1 столова ложка

Як приготувати Пиріжки з капустою на дріжджовому тесті