Дріжджові булочки з цибулею, часником і молодою кропивою

Дріжджові булочки з цибулею, часником і молодою кропивою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматні булочки з цибулею, часником і кропивою – смачна випічка з мінімуму простих інгредієнтів.

Інгредієнти

Дріжджі – 25 г
Борошно – 500 г
Молоко – 200 мл
Сіль – щіпка
Цукор – 2 ст. л.
Масло вершкове топлене – 2 ст. л.
Цибулю зелений – невеликий пучок
Часник зелений – невеликий пучок
Кропива молода – невеликий пучок
Масло вершкове – 25 г

Як приготувати Дріжджові булочки з цибулею, часником і молодою кропивою