В основі супу – всі стандартні овочі, м’ясо та локшина швидкого приготування. Можливі власні варіації, інші добавки.
Інгредієнти
Картопля – 2-3 шт | |
Цибуля – 1 шт | |
Морква – 1 шт | |
Готова курка (або тушонка) – 1 шт | |
Олія соняшникова – 2 ст. л. | |
Томатна паста – 1 уп. або 3 ст. л. | |
Лавровий лист – 1 шт | |
сіль, перець, зелень – за смаком |
Е – економія! Іноді до зарплати залишається кілька днів, а треба щось приготувати на обід. А може вам просто захотілося такого легкого супу з локшиною і швидко сфабрикувати гарячий супчик. Тоді цей рецепт допоможе Вам.
Покроковий рецепт
Готуємо всі інгредієнти. Ставимо середню каструлю з водою на вогонь.
Чистимо, миємо картоплю. Ріжемо маленькими кубиками (швидше приготується).
Солимо воду. Кидаємо варитися картоплю.
Тим часом чистимо моркву і цибулю. Морква ріжемо соломкою (або трьом на крупній тертці). Цибулю ріжемо дрібно.
На розігріту сковороду наливаємо олію, кидаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Дрібно ріжемо готову (можна і сиру) курку, кидаємо до цибулі і моркви на 5-10 хвилин на маленькому вогні.
Кидаємо засмажку з м’ясом у киплячу воду кидаємо лавровий лист, томатну пасту. Туди ж кидаємо упаковку локшини швидкого приготування (мівіна, ролтон, доширак і т. д.)
Вимикаємо суп-локшина сама приготується в окропі. За бажанням додаємо зелень.