Екзотичне куряче рагу

Екзотичне куряче рагу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Така смачна і незвичайна закуска порадує не тільки чарівним смаком, але і чудовим ароматом!

Інгредієнти

Куряче філе – 400 г або куряча грудка без кістки
Мандарин – 2 шт.
Ананас консервований – 150 г
Вершкове масло – 30 г
Мускатний горіх – 5 г

Як приготувати Екзотичне куряче рагу

Екзотичне куряче рагу – це смачне тропічне блюдо, в якому поєднуються солодкі фрукти, ніжна куряча грудинка, приємна ананасова кислинка і чарівний аромат вершкового масла. Таке блюдо можна подавати як закуску в пісочних тарталетках, як самостійне блюдо і як гарячого салату. Страва готується дуже швидко і легко, але виходить дуже смачним і ароматним. Таке рагу відмінно підходить в якості швидкої закуски до будь-якого урочистого застілля, так як за 20 хвилин можна приготувати швидку і оригінальну закуску.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Очистити мандарини від шкірки і білих перетинок. З ананасів злити воду. Курячу грудинку гарненько вимити і зачистити від плівок.

Нарізати куряче філе невеликими кубиками.

На розігрітій сковорідці розтопити шматочок вершкового масла. Додати нашатковану курку, злегка обсмажити і посипати потрібною кількістю меленого мускатного горіха.

Нашаткувати мандарини і ананаси невеликими кубиками.

Додати фрукти до обсмаженої курячої грудинці. За бажанням, додати трохи нежирної сметани і чебрецю. Томити близько десяти хвилин.

Готову страву подавати гарячим до столу разом з овочами та зеленню. Приємного апетиту!