Запечене м’ясо в духовці, оформлене у вигляді рулету з начинкою — прекрасне блюдо для святкового столу.

Інгредієнти
| Свиняча вирізка — 500 г | |
| Чорнослив — 100 г | |
| Волоські горіхи — 50 г | |
| Цибуля червоний — 1 головка | |
| Сіль — за смаком | |
| Мелений чорний перець — за смаком |
Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами. Можна чорнослив замінити на курагу або грибочки з цибулею.
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Волоські горіхи перемолоти в блендері (або порубати ножем). Цибулю почистити і дрібно порізати. Чорнослив розпарити і порізати не великими шматочками. Все посолити і змішати.

Свинячу вирізку очистити від жил. Обернути м’ясо харчовою плівкою або покласти в пакет, відбити з обох сторін.

Прибрати плівку, м’ясо посолити, поперчити.

По центру викласти начинку з чорносливу і горішків.

Загорнути начинку. Туго обв’язати вирізку ниткою, щоб при запіканні не втратило форму. Посолити, поперчити зовні. М’ясний рулет викласти на деко, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин, до готовності.

Готової вирізці дати 5-10 хвилин «відпочити»,
нарізати, подавати на стіл.
Приємного апетиту!