Запечене м’ясо в духовці, оформлене у вигляді рулету з начинкою – прекрасне блюдо для святкового столу.
Інгредієнти
Свиняча вирізка – 500 г | |
Чорнослив – 100 г | |
Волоські горіхи – 50 г | |
Цибуля червоний – 1 головка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами. Можна чорнослив замінити на курагу або грибочки з цибулею.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Волоські горіхи перемолоти в блендері (або порубати ножем). Цибулю почистити і дрібно порізати. Чорнослив розпарити і порізати не великими шматочками. Все посолити і змішати.
Свинячу вирізку очистити від жил. Обернути м’ясо харчовою плівкою або покласти в пакет, відбити з обох сторін.
Прибрати плівку, м’ясо посолити, поперчити.
По центру викласти начинку з чорносливу і горішків.
Загорнути начинку. Туго обв’язати вирізку ниткою, щоб при запіканні не втратило форму. Посолити, поперчити зовні. М’ясний рулет викласти на деко, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин, до готовності.
Готової вирізці дати 5-10 хвилин «відпочити»,
нарізати, подавати на стіл.
Приємного апетиту!