Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами

Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Запечене м’ясо в духовці, оформлене у вигляді рулету з начинкою – прекрасне блюдо для святкового столу.

Інгредієнти

Свиняча вирізка – 500 г
Чорнослив – 100 г
Волоські горіхи – 50 г
Цибуля червоний – 1 головка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами

Фарширована свиняча вирізка з чорносливом і горіхами. Можна чорнослив замінити на курагу або грибочки з цибулею.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Волоські горіхи перемолоти в блендері (або порубати ножем). Цибулю почистити і дрібно порізати. Чорнослив розпарити і порізати не великими шматочками. Все посолити і змішати.

Свинячу вирізку очистити від жил. Обернути м’ясо харчовою плівкою або покласти в пакет, відбити з обох сторін.

Прибрати плівку, м’ясо посолити, поперчити.

По центру викласти начинку з чорносливу і горішків.

Загорнути начинку. Туго обв’язати вирізку ниткою, щоб при запіканні не втратило форму. Посолити, поперчити зовні. М’ясний рулет викласти на деко, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 30-35 хвилин, до готовності.

Готової вирізці дати 5-10 хвилин «відпочити»,
нарізати, подавати на стіл.
Приємного апетиту!