Млинці, фаршировані подрібненої копченою ковбасою і сиром, виходять і поживними, смачними і апетитними. Готувати за нашим рецептом просто і легко.
Інгредієнти
Яйце – 2 шт. | |
Цукор – 1 ст. л. | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Молоко – 2 ст. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Борошно – 1 ст. | |
Ковбаса копчена – 150 гр | |
Сир твердий – 70 гр |
Тісто для млинців зробимо на молоці. Втім, підійдуть будь-які тонкі млинці, тісто для яких замішують на воді, кефірі або будь-яких інших молочних напоях. Начинка у нас з двох інгредієнтів: копченої ковбаси і твердого сиру. Після фарширування млинці будуть нудитися в духовці.
Покроковий рецепт
Отже, приготуємо тісто для млинців так: пару курячих яйця змішаємо з сіллю і цукром, додамо молоко, борошно, олію. Перемішаємо.
З приготованого млинцевого тесту на молоці зробимо тонкі блінкі, які потім нафаршируємо.
Приготуємо начинку для млинців. Ковбасу копчену і твердий сир натремо. З’єднуємо інгредієнти в мисці й перемішуємо.
Приступаємо до фарширування, а заодно ще включаємо духовку, щоб налаштувати температурний режим на 200 градусів. На кожен млинець покласти по 1,5 ст. ложки начинки. Блін звертаємо конвертиком.
Форму для запікання змащуємо рослинним маслом. Укладаємо в форму фаршировані ковбасою і сиром млинці. Відправляємо млинці в розігріту духовку на 15 хвилин.
Ситні фаршировані млинці готові, відразу подаємо їх до столу.
Приємного всім перекусу!