Салат картопляний з кальмаром і черемшею

Як приготувати Салат картопляний з кальмаром і черемшею

Дуже вдале поєднання для салату – кальмари, картопля та черемша. Виходить ситно і дуже ароматно – за одним столом збереться вся родина, щоб насолодитися настільки смачним блюдом.

Потрібно:

– 500 г кальмарів;
– по 200 г картоплі, моркви;
– пара яєць;
– пучок черемші;
– яблуко, огірок;
– п’ять маслин;
– зелень, майонез (можна замінити сметаною).

Приготування:

1. Кальмари відварюють в солоній воді, охолоджують, ріжуть смугами. Картоплю з морквою відварюють до м’якості окремо, потім зливають воду і нарізають кубиками. Яйця відварюють, охолоджують, обчищають, нарізають кубиками.
2. Черемшу дрібно нарубують, зелень подрібнюють. Яблучко і огірок нарізають кубиками.
3. Всі підготовлені продукти змішують разом, заправляють салат обраним соусом.

Подають салат відразу, прикрасивши його зеленню і дольками маслин без кісточок.

Дивіться також:  Вінегрет Королівський з яблуком