Швидкий рецепт фетучине з м’ясним фаршем доведеться по душі багатьом, а головне приготоване блюдо виглядає дуже ефектно і апетитно.
Інгредієнти
Фарш – 500 гр | |
Цибуля – 1 цибулина | |
Вершки, 23-35% жирності – 200 мл | |
Сіль – 2 гр. | |
Оливкова олія – 2 ст. л. | |
Паста фетучине – 8 гнізд |
Фетучине – це один з найбільш популярних в Італії видів пасти. Широка і довга локшина нагадує гнізда, звідси їх друга неофіційна назва – «гнізда». З якою тільки начинкою не подається фетучине, це і риба, і м’ясо, і песто. Не дарма Італійська кухня так різноманітна і популярна у всьому світі.
Покроковий рецепт
Дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо на сковороді в 1 столовій ложці оливковій олії.
Додаємо до цибулі фарш, солимо, дрібно розтираємо його лопаткою, що б не залишилося великих шматків, обсмажуємо до готовності.
Вливаємо вершки, перемішуємо і залишаємо тушкуватися на 5 хвилин.
Відварюємо пасту фетучине згідно інструкції на упаковці в підсоленій воді з додаванням залишився оливкової олії, зливаємо воду.
Викладаємо на тарілку фетучине (пасту) і зверху поливаємо соусом.