Свинячий фарш з локшиною і водоростями

Свинячий фарш з локшиною і водоростями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинина і локшина, з додаванням водоростей – один з прекрасних варіантів для азіатського страви. Таке поєднання чудово доповнить солоний і пряний соус.

Інгредієнти

свинина (або свинячий фарш) – 300 кг
морква – 1 невелика
водорості Хіяші – 100 г
кунжут білий – 1/2 ч. ложки
спеції – за смаком
кунжутне масло – 2 ст. ложки
соєвий соус – 5 ст. ложок
локшина (пшенична чи гречана – 200 г

Як приготувати Свинячий фарш з локшиною і водоростями

Вам знадобиться:300 кг м’якоті свинини;одна морква;водорості Хіяші;кунжут білий;спеції; кунжутне масло, локшина (пшенична чи гречана).

Покроковий рецепт

1. М’якоть свинини перекрутіть на м’ясорубці. Смажте свинячий фарш на сковороді на олії з кунжуту.

2. Морква почистіть і наріжте, використовуючи спеціальну терку.

3. Додайте моркву до м’яса і смажте до золотистого кольору.

4. Макарони відваріть до готовності. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.

5. В кінці приготування додайте макарони, водорості, рубаний зелений лук, спеції. Присипте кунжутним насінням і додайте соєвий соус, добре все розмішайте.