Рецепт розповість і покаже, як приготувати соковите філе в підливі. Він не займе багато часу і не витратить багато коштів, а результат буде як у ресторані.
Інгредієнти
Картопля – 5 бульб | |
Філе індички – 300 грам | |
Помідор – 1 штука | |
Часник – 2 зубчики | |
Вода – 300 мл | |
Спеції – за смаком щіпка | |
Панірувальний сухарі – 3 ст. ложки | |
Рослинне масло – 1 ст. ложка |
Не можна не любити м’ясні страви з ароматними овочами. Овочі надають м’ясу неперевершений аромат і соковитий смак.
Покроковий рецепт
Промийте м’ясо в холодній воді і наріжте його шматочками.
Помідор моєму, вирізаємо середину і ріжемо на маленькі кубики. Часник чистимо, ріжемо на середні шматочки. Тут кому як подобається, можна порізати дуже дрібно.
Розігріваємо сковороду і висипаємо туди м’ясо, помідори і часник. Солимо і підсмажуємо в перебігу десяти хвилин на середньому вогні, регулярно помішуючи.
Приступимо до картоплі. Чистимо картоплю, потім варимо приблизно двадцять хвилин. Після того, як картопля готовий, ставимо каструлю під холодну воду, потім ріжемо його на великі шматочки.
Повернемося до м’яса. Після того, як м’ясо обжарилось, вливаємо в сковороду приблизно 250-300 мл води. Тушкуємо під кришкою.
Картоплю викладаємо на деко, поливаємо невеликою кількістю масла і посипаємо панировочным сухарем. Відправляємо в духовку на п’ятнадцять хвилин.
М’ясо готове, посипаємо перцем, зеленню і залишаємо його під кришкою, попередньо знявши з вогню.
Як тільки картопля буде готовий, розкладаємо страву по тарілках і додаємо улюблених спецій.