Картопля, смажена з опеньками і овочами

Просте у приготуванні блюдо, в якому картоплю чудово і гармонійно поєднується зі свіжими грибами – опеньками. Доповнюють інгредієнти цибулю і солодкий болгарський перець.

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Масло рослинне – 25 мл
Гриби-опеньки – 200 гр
Цибуля – 1 шт.
Перець болгарський – 1 шт.
Сіль – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Картоплю, смажену з опеньками і овочами

У нашому простому і доступному рецепті використовуються картопляні бульби, які смажаться на сковороді в олії разом з подрібненими грибами. Погодьтеся, що дані інгредієнти – відмінне і вдале поєднання продуктів, який користується заслуженим кулінарним успіхом у хазяєчок. Крім картоплі та опеньків в рецепті використовується ріпчасту цибулю і солодкий болгарський перець. Отже, готуємо інгредієнти і починаємо процес смаження картоплі з грибами.

Покроковий рецепт

Промиваємо під проточною водою картопляні бульби. Очищаємо їх зручним способом, нарізаємо у формі брусків. На сковороді прогріваємо олію, викладаємо картопляні брусочки. Смажимо на помірному вогні, іноді перемішуючи.

Паралельно моєму свіжі гриби, нарізаємо їх на шматочки. Викладаємо грибочки до картоплі. Продовжуємо процес смаження.

Очищаємо солодкий болгарський перчик, подрібнюємо його шматочками, викладаємо нарізку на сковороду до решти інгредієнтів.

Лук ріжемо тонкими півкільцями, також додаємо його на сковороду. Солимо перемішуємо.

Смажимо картоплю з грибами, цибулею і перцем до готовності. У кінці за бажанням доповнюємо картопляне блюдо свіжої зелені. Приємного всім апетиту!

Дивіться також:  Печеня з картоплі і свинини в томатному соусі