Картопля, смажена з опеньками і овочами

Картопля, смажена з опеньками і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиваємо під проточною водою картопляні бульби. Очищаємо їх зручним способом, нарізаємо у формі брусків. На сковороді прогріваємо олію, викладаємо картопляні брусочки. Смажимо на помірному вогні, іноді перемішуючи.

Паралельно моєму свіжі гриби, нарізаємо їх на шматочки. Викладаємо грибочки до картоплі. Продовжуємо процес смаження.

Очищаємо солодкий болгарський перчик, подрібнюємо його шматочками, викладаємо нарізку на сковороду до решти інгредієнтів.

Лук ріжемо тонкими півкільцями, також додаємо його на сковороду. Солимо перемішуємо.

Смажимо картоплю з грибами, цибулею і перцем до готовності. У кінці за бажанням доповнюємо картопляне блюдо свіжої зелені. Приємного всім апетиту!