Фреш з груші і банана

Фреш з груші та банани – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже простий і смачний напій

Інгредієнти

груша – 2 штуки ( 200 грам)
банан – 1 великий (150 грам)
перцева мята – щіпка Можна знайти у розділі зі спеціями
цукор – 2 чайні ложки Якщо використовувати цукровий замінник, то напій буде менш калорійним

Як приготувати Фреш з груші і банана

Рецепт смачного охолоджуючого напою, який приготувати дуже легко.

Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 60 кілокалорій.
Білки: 1 грам.
Жири: 0 грам.
Вуглеводи: 1 грам.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт


1. Готуємо інгредієнти. Фрукти добре миємо. Банан очищаємо від шкірки і нарізаємо коліщатками. З груші виймаємо серцевину і ділимо на 4 частини.


2. Кладемо фрукти в чашу для блендера або міксера. Заливаємо невеликою кількістю води, додаємо дрібку перцевої м’яти і цукор( цукровий замінник або мед) за смаком.


3. Збиваємо за допомогою блендера або міксера до однорідної маси. Переливаємо вміст чашки\склянки. Смачний, корисний і низькокалорійний фреш з фруктів готовий! Приємного апетиту!