Кунжутне молоко

Кунжутне молоко – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінно підійде вегетаріанцям і веганам, людям з алергією на лактозу. Тим, хто дотримується посту, також доведеться по душі така смачна альтернатива звичайному коров’ячого молока.

Інгредієнти

Кунжут – 100 грам
Фінік – 6 штук
Мед – 2 столові ложки
Вода – 1 літр

Як приготувати Кунжутне молоко

Кунжутне молоко дуже корисно для всіх людей. Воно багате кальцієм і білком. Його можна вживати як самостійний продукт, або додавати в чай, каву. На такому молоці виходить смачною будь-яка каша.

Покроковий рецепт



З вечора підготувати інгредієнти. Промити кунжут і фініки. Засипати кунжут в банку, залити водою, залишити на ніч.

Воду злити, кунжут промити.

Додати до кунжуту 100-200 мл води, фініки без кісточок і мед.

Усе ретельно подрібнити заглибним блендером на максимальній потужності.

Долити ще води, ще раз попрацювати блендером.

Процідити через сито.


У результаті отримуємо в міру солодке шалено смачне кунжутне молоко, яке володіє приємним горіховим ароматом. Якщо не влаштовує його концентрація, можна додавати води більше або менше – за бажанням.