Шоколадно-банановий смузі з горіховою пастою

Шоколадно-банановий смузі з горіховою пастою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тільки для шокоголиков! 🙂

Інгредієнти

Вода – 20 мл
Цукор – 1 столова ложка
Молоко – 300 мл
Банан – 2 шт (великих)
Лід – 6-8 шт.
Паста шоколадно-горіхова – 3 столові ложки
Какао – 3 столових ложки
Шоколад – 2 чайні ложки (тертого)

Як приготувати Шоколадно-банановий смузі з горіховою пастою

Шоколадно-банановий смузі (smoothie) ситний і прекрасно підійде на ранок або на полуденок. Пасту я використовувала шоколадно-горіхову, ви можете замінити на будь-яку іншу. Від неї смузі стає ще смачніше і шоколадней :-). Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 5-ти келихів, призначених під коктейль маргарита.

Покроковий рецепт

Приготувати сироп. Розчинити цукор у воді.

У велику чашу блендера вилити молоко, закинути крупно нарізані шматочки очищених бананів, кубики льоду, влити сироп.

Додати шоколадно-горіхову пасту і какао-порошок. Все збити з отримання однорідної маси.

Смузі розлити по келихах.
Прикрасити тертим шоколадом і горішками.
Приємного апетиту!