Коктейль з глодом і медом на кефірі

Коктейль з глодом і медом на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коктейль з глодом і медом на кефірі – безалкогольний і дуже корисний напій

Інгредієнти

Кефір – 400 мл
Ягоди глоду – 100 гр.
Мед – 1 ст. л.

Як приготувати Коктейль з глодом і медом на кефірі

Простий в приготуванні, але дуже смачний і корисний коктейль з глодом і медом. Глід – дуже корисна ягода для людей з високим тиском, багата безліччю вітамінів. При цьому ягода ще й дуже смачна. Його можна їсти просто так, а сьогодні захотілося саме коктейлю. Обов’язково спробуйте!

Покроковий рецепт

1. Ягоди глоду помити, видалити кісточки.

2. Всі інгредієнти скласти в чашу блендера і збити.

3. Подати у високих склянках.