.
Інгредієнти
Помідори – 500 г | |
Болгарський перець – 300 г | |
Огірки – 300 г | |
Ріпчаста цибуля – 150 г | |
Сік лимона – 4 ст. л. (або 2 ч. л. винного оцту) | |
Часник – 2 зубчики | |
Оливкова олія – 50-80 мл | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сухарі – за смаком | |
Кріп – за смаком |
Всі знають, як тяжко їсти в жарку погоду, а їсти хочеться… Холодний суп може стати прекрасним обідом.
Покроковий рецепт
На помідорі зробити надріз хрест на хрест. Опустити в киплячу воду на 30-60 секунд, потім перекласти в крижану воду. Зняти шкірку. Таку процедуру провести з кожним помідором.
З огірків зняти шкірку, нарізати півкільцями. Помідори і цибулю крупно порізати. Часник почистити, розрізати навпіл, вийняти серцевину (він буде ніжніше). Болгарський перець очистити від насіння і нарізати.
Всі інгредієнти подрібнити на блендері. Додати лимонний сік.
Додати оливкову олію. Посолити.
Ще раз все збити. Поставити суп в холодильник на 3 години.
Суп подавати у глибокій тарілці з сухариками і зеленню. Приємного апетиту!