Час приготування: 30 хвилин
.

Інгредієнти
Кількість порцій: 5
| Помідори — 500 г |
| Болгарський перець — 300 г |
| Огірки — 300 г |
| Ріпчаста цибуля — 150 г |
| Сік лимона — 4 ст. л. (або 2 ч. л. винного оцту) |
| Часник — 2 зубчики |
| Оливкова олія — 50-80 мл |
| Сіль — за смаком |
| Мелений чорний перець — за смаком |
| Сухарі — за смаком |
| Кріп — за смаком |
Як приготувати Гаспачо
Всі знають, як тяжко їсти в жарку погоду, а їсти хочеться… Холодний суп може стати прекрасним обідом.
Покроковий рецепт
1

На помідорі зробити надріз хрест на хрест. Опустити в киплячу воду на 30-60 секунд, потім перекласти в крижану воду. Зняти шкірку. Таку процедуру провести з кожним помідором.
2

З огірків зняти шкірку, нарізати півкільцями. Помідори і цибулю крупно порізати. Часник почистити, розрізати навпіл, вийняти серцевину (він буде ніжніше). Болгарський перець очистити від насіння і нарізати.
3

Всі інгредієнти подрібнити на блендері. Додати лимонний сік.
4

Додати оливкову олію. Посолити.
5

Ще раз все збити. Поставити суп в холодильник на 3 години.
Суп подавати у глибокій тарілці з сухариками і зеленню. Приємного апетиту!