Гаспачо

Гаспачо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Помідори – 500 г
Болгарський перець – 300 г
Огірки – 300 г
Ріпчаста цибуля – 150 г
Сік лимона – 4 ст. л. (або 2 ч. л. винного оцту)
Часник – 2 зубчики
Оливкова олія – 50-80 мл
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Сухарі – за смаком
Кріп – за смаком

Як приготувати Гаспачо

Всі знають, як тяжко їсти в жарку погоду, а їсти хочеться… Холодний суп може стати прекрасним обідом.

Покроковий рецепт

На помідорі зробити надріз хрест на хрест. Опустити в киплячу воду на 30-60 секунд, потім перекласти в крижану воду. Зняти шкірку. Таку процедуру провести з кожним помідором.

З огірків зняти шкірку, нарізати півкільцями. Помідори і цибулю крупно порізати. Часник почистити, розрізати навпіл, вийняти серцевину (він буде ніжніше). Болгарський перець очистити від насіння і нарізати.

Всі інгредієнти подрібнити на блендері. Додати лимонний сік.

Додати оливкову олію. Посолити.

Ще раз все збити. Поставити суп в холодильник на 3 години.
Суп подавати у глибокій тарілці з сухариками і зеленню. Приємного апетиту!