Граніту з кавуна і банана без цукру

Граніту з кавуна і банана без цукру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Граніту (фруктовий лід) з кавуна і банана. Випробувавши цей десерт, особливо в жаркий час, Ви отримаєте справжнє задоволення

Інгредієнти

Банани – 2 шт.
М’якоть кавуна – 500 гр.

Як приготувати Граніту з кавуна і банана без цукру

Легкий, повітряний і досконалого нешкідливий десерт з кавуна і бананів – такий десерт можна сміливо дозволити собі і під час дієти. Адже в ньому немає ні грама цукру. Він виходить низькокалорійним, незважаючи на те, що банани самі по собі досить калорійні для фруктів, але їх калорійність розбавляється кавуном. Так що такий десерт ще й корисний, адже банани і м’якоть кавуна джерело вітамінів і мікроелементів. Прекрасний десерт для спекотного літнього дня!

Покроковий рецепт

1. Банани поламати на шматки. М’якоть кавуна очистити від кісточок. Скласти в чашу комбайна і заморозити в морозилці 3-4 години.

2. Дістати з морозильної камери і перекласти шматочки банана і кавуна в чашу блендера.

3. Тепер все подрібнити.

4. Подати у красивих келихах. Такий десерт може довго зберігається в морозилці, головне не заморожувати повторно, коли він розтанув.

Спробуйте приготувати цей незрівнянний італійський десерт. Як бачите, нічого складного. Приємного апетиту!