Граніту (фруктовий лід) з кавуна і банана. Випробувавши цей десерт, особливо в жаркий час, Ви отримаєте справжнє задоволення
Інгредієнти
Банани – 2 шт. | |
М’якоть кавуна – 500 гр. |
Легкий, повітряний і досконалого нешкідливий десерт з кавуна і бананів – такий десерт можна сміливо дозволити собі і під час дієти. Адже в ньому немає ні грама цукру. Він виходить низькокалорійним, незважаючи на те, що банани самі по собі досить калорійні для фруктів, але їх калорійність розбавляється кавуном. Так що такий десерт ще й корисний, адже банани і м’якоть кавуна джерело вітамінів і мікроелементів. Прекрасний десерт для спекотного літнього дня!
Покроковий рецепт
1. Банани поламати на шматки. М’якоть кавуна очистити від кісточок. Скласти в чашу комбайна і заморозити в морозилці 3-4 години.
2. Дістати з морозильної камери і перекласти шматочки банана і кавуна в чашу блендера.
3. Тепер все подрібнити.
4. Подати у красивих келихах. Такий десерт може довго зберігається в морозилці, головне не заморожувати повторно, коли він розтанув.
Спробуйте приготувати цей незрівнянний італійський десерт. Як бачите, нічого складного. Приємного апетиту!