Приготувати гречаний суп з м’ясними фрикадельками просто і легко! Це перше блюдо цілком можна включити в дитяче меню.

Інгредієнти
| Вода — 2 л | |
| Картопля — 2-3 шт. | |
| Гречана крупа — 0,5 склянки | |
| Морква — 0,5 шт. | |
| Фарш м’ясний — 250 гр | |
| Сіль — за смаком | |
| Зелень сушена — за смаком |
Щоб приготувати простою рецептурою суп для обіднього перекусу вам буде потрібно мінімум інгредієнтів, в число яких входить картопля, гречана крупа, м’ясний фарш (у нас він змішаний з свинини і яловичини), морква, спеції і сушена зелень. Подробиці реалізації рецепта в описі нижче.
Покроковий рецепт

Наллємо в каструлю потрібну кількість води і поставимо її на вогонь для кип’ятіння. Очищаємо для юшки картопляні бульби. На обробній поверхні очищену картоплю нарізаємо брусочками. Відправляємо їх у киплячу воду. Відразу присаливаем за смаком.

Поки вариться картопля, займемося гречаною крупою. Видаляємо, якщо є в ній, «сторонні» зернятка. Ретельно промиваємо під проточною водою. Вода після промивання повинна стати чистою і прозорою. Відправляємо промиту гречку в каструлю.

Очищаємо моркву, подрібнюємо її теркою. Відправляємо морквину також в каструлю до решти інгредієнтів. Продовжуємо варити суп.

Злегка присаливаем розморожений м’ясний фарш. Формуємо з нього фрикадельки розміром трохи менше волоського горішка. Відправляємо м’ясні заготовки в суп. Варимо до повної готовності всіх інгредієнтів.

Готовий суп приправляємо сушеної зеленню. Досолює за необхідності.

Гречаний суп з м’ясними фрикадельками розливаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!