.
Інгредієнти
Груша – 1 шт. | |
Вино – 0,5 пляшки (червоного) | |
Цукор – 1/3 чашки | |
Кориця – щіпка | |
Коріандр – щіпка | |
Гвоздика – 4-6 шт. | |
Мелений чорний перець – 4-5 горошин | |
Лимон – часточки половини лимона | |
Апельсин – 3 кружечка | |
Морозиво – за смаком |
Як приготувати Груші у вині з цитрусами або одягають
Покроковий рецепт
Вино налити в каструлю. Закип’ятити. Додати часточки апельсина, лимона. Корицю, коріандр, гвоздику, чорний перець горошок і цукор.
Грушу очистити від шкірки, залишити тільки гілочку, знизу вирізати серцевину. Закинути в вино і бланшувати 30 хвилин (якщо груші дуже тверді близько години).
Груші викласти на тарілку, остудити. Поруч покласти 2 кульки морозива. Присипати тертої цедрою апельсина. Приємного апетиту!