.

Інгредієнти
| Груша — 1 шт. | |
| Вино — 0,5 пляшки (червоного) | |
| Цукор — 1/3 чашки | |
| Кориця — щіпка | |
| Коріандр — щіпка | |
| Гвоздика — 4-6 шт. | |
| Мелений чорний перець — 4-5 горошин | |
| Лимон — часточки половини лимона | |
| Апельсин — 3 кружечка | |
| Морозиво — за смаком |
Як приготувати Груші у вині з цитрусами або одягають
Покроковий рецепт

Вино налити в каструлю. Закип’ятити. Додати часточки апельсина, лимона. Корицю, коріандр, гвоздику, чорний перець горошок і цукор.

Грушу очистити від шкірки, залишити тільки гілочку, знизу вирізати серцевину. Закинути в вино і бланшувати 30 хвилин (якщо груші дуже тверді близько години).

Груші викласти на тарілку, остудити. Поруч покласти 2 кульки морозива. Присипати тертої цедрою апельсина. Приємного апетиту!