Картопля по-французьки

Картопля по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Супер ніжна картопля по-французьки

Інгредієнти

Картопля – 1,2 кг
Цибуля ріпчаста – 3 головки
Фарш з індички – 600 г
Майонез – за смаком
Сир твердий – 200 г
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за бажанням
Спеції до м’яса – за смаком
Зелень – 50 гр

Як приготувати Картопля по-французьки

Сьогодні я хочу поділитися з вами полегшеним, дуже простим і смачним рецептом “Картоплі по-французьки”. Картопля по даному рецепту виходить ніжна, т. до. ми її трьом на тертці. А також використовуємо в рецепті фарш індички, а не традиційне м’ясо шматочками. Страва до всього іншого виходить дієтичним.

Покроковий рецепт

Чистимо картоплю і цибулю. Трьом картоплю на крупній тертці слайсами, так він приготується швидше. Цибулю ріжемо довільно, або півкільцями, або дрібними кубиками.

Змащуємо деко олією. Викладаємо шарами – картоплю, цибулю, фарш. І верхній шар змащуємо майонезом. Відправляємо наш картоплю в попередньо розігріту до 175 гр духовку приблизно на 20 хвилин.

Натираємо сир на крупній тертці. Дістаємо картоплю з духовки, посипаємо сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин.

Рубаємо дрібно зелень. У мене сьогодні кріп і петрушка. Дістаємо готову картоплю з духовки і посипаємо зеленню.

Готову страву подаємо гарячим зі свіжими овочами. Приємного апетиту!