Супер ніжна картопля по-французьки
Інгредієнти
Картопля — 1,2 кг | |
Цибуля ріпчаста — 3 головки | |
Фарш з індички — 600 г | |
Майонез — за смаком | |
Сир твердий — 200 г | |
Сіль — за смаком | |
Перець чорний мелений — за бажанням | |
Спеції до м’яса — за смаком | |
Зелень — 50 гр |
Сьогодні я хочу поділитися з вами полегшеним, дуже простим і смачним рецептом «Картоплі по-французьки». Картопля по даному рецепту виходить ніжна, т. до. ми її трьом на тертці. А також використовуємо в рецепті фарш індички, а не традиційне м’ясо шматочками. Страва до всього іншого виходить дієтичним.
Покроковий рецепт
Чистимо картоплю і цибулю. Трьом картоплю на крупній тертці слайсами, так він приготується швидше. Цибулю ріжемо довільно, або півкільцями, або дрібними кубиками.
Змащуємо деко олією. Викладаємо шарами — картоплю, цибулю, фарш. І верхній шар змащуємо майонезом. Відправляємо наш картоплю в попередньо розігріту до 175 гр духовку приблизно на 20 хвилин.
Натираємо сир на крупній тертці. Дістаємо картоплю з духовки, посипаємо сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин.
Рубаємо дрібно зелень. У мене сьогодні кріп і петрушка. Дістаємо готову картоплю з духовки і посипаємо зеленню.
Готову страву подаємо гарячим зі свіжими овочами. Приємного апетиту!