Картопля виходить соковитий, просочений жирком. Дуже добре поєднується з овочевим салатом.
Інгредієнти
Картопля середніх розмірів – 7-8 шт. | |
Бекон – 200 гр. | |
Сіль, перець – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Картопля під хрусткою скоринкою бекону – це просте у приготуванні блюдо, яке не потребує будь-яких кулінарних навичок. Всього два головних інгредієнта – картопля і бекон, внесуть різноманітність у ваше меню. Додатково знадобиться фольга, щоб жир від бекону не розтікався.
Покроковий рецепт
Підготуємо необхідні інгредієнти. Картоплю почистити.
Розрізати картоплю навпіл, змастити сіллю і перцем.
Бекон тонко нарізати пластинками.
Загорнути половинку картоплі в бекон.
Картопля в беконі укласти в тарілку, виготовлену з фольги.
Підготовлені тарілочки з картоплею укласти на деко. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку до утворення рум’яної скоринки.
Посипати зеленню. Наша картопелька готова. Приємного апетиту.