Чудовий салат з квасолею, дуже ароматний і смачний. Хороший для тих хто стежить за дієтою.
Інгредієнти
Рукола або інші листя салату – жменя | |
Біла квасоля відварна або консервована – 200 г | |
Прошутто – 2 смужки італійська шинка | |
Пармезан – 30 г сир твердих сортів | |
Песто – 1 столова ложка або за смаком | |
Білий хліб – 2 шматка | |
Оливкова олія – 2 столові ложки |
Чудовий легкий салат, який можна їсти і влітку, і взимку. Салат легкий, але ситний за рахунок квасолі і прошутто (шинки). Особливий смак цього фасолевому салату додає соус песто, основою якого є базилік, пармезан, оливкова олія.
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 170 ° С. Рарвать хліб на шматочки (шматки повинні бути не рівні, щоб виглядало по-селянськи). Змастити деко оливковою олією. Укласти на деко сухарі. Випікати в духовці протягом 10 хвилин або до тих пір, поки сухарики не стануть золотисто-коричневими. Відкладіть в сторону.
Взяти сезонну зелень (рукколу, салат корн або інше), посолити, поперчити, додати песто, перемішати.
Додати підготовлену квасолю (або відварену або консервовану).
Прошутто порізати на шматочки. Додати прошутто і великі шматочки пармезану (можна потерти) в салат. Зверху присипати ароматними рум’яними грінками. Приємного апетиту!