Салат із маринованого лосося, сиру Брі і авокадо. Замість лосося можна взяти сьомгу або форель
Інгредієнти
Шпинат – 1 пучок. | |
Лосось маринований (або сьомга) – 120 гр. | |
Яйця варені – 2 шт. | |
Сир Брі – 100 гр. | |
Авокадо – 1 шт. | |
Йогурт – 50 мл | |
Лимон – ½ шт. | |
Сіль – за смаком |
Що може бути кращим для романтичної вечері з коханою, ніж легкий, низькокалорійний салат, який не залишає тяжкості в шлунку, а лише приємні спогади від проведеного разом вечора. А красиве оформлення страви дає можливість відчути себе, що сидить за столиком елітного ресторану.
Покроковий рецепт
1. Шпинат добре промити, обрізати грубі стебла, просушити рушником, великі листя порвати на шматки. Красиво викласти на тарілки.
2. Авокадо вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточку. Нарізати скибочками і розкласти на шпинат по колу.
3. Варені яйця розрізати на 4 частини, лосось нарізати смужками. Викласти на шпинат між скибочками авокадо.
4. Сир Брі нарізати невеликими кубиками і красиво розкласти по салату.
5. У мисці змішати йогурт, сік з половинки лимона і сіль. Добре перемішати і полити салат.
6. Подаємо до столу. Приємного апетиту!