Квасоля з рисом, запечена під сиром

Квасоля з рисом, запечена під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Квасоля чорна – 400 г (сухий)
Червона квасоля – 400 г (сухий)
Квасоля біла – 400 г (сухий)
Рис – 200 г (вареного)
Помідори – 150 г нарізаного кубиками
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сир мармуровий – 300г тертого
Перець чилі – 2 столові ложки дрібно нарізаного перчик
Кмин – 1 / 2 ч. л. меленого кмину
Часник – 1 / 2 ч. л. часникового порошку
Кайенский перець – 1 / 8 ч. л. каєнського перцю (за бажанням)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Боби з рисом, запечена під сиром

Покроковий рецепт

Розігріти духовку до 200 °С.
Білу, чорну, червону квасолю змішати, зварити до готовності. Змішати варений рис, готову квасолю, помідори, цибуля, 200 г тертого сиру, перець чилі і спеції. Посолити і поперчити. Суміш перекласти в вогнетривке блюдо. Накрити алюмінієвою фольгою і готувати протягом 15 хвилин.

Вийняти з духовки, зняти алюмінієву фольгу, посипати сиром. Поставити назад в духовку і продовжувати запікати до тих пір, поки сир не розплавиться (близько 5 – 10 хвилин).

Приємного апетиту!