Курка зі шпинатом і зеленим горошком

Інгредієнти

Часник – 2 зубчики часнику, подрібненого
Оливкова олія – 2 столові ложки
Куряча грудки – 500 г (без кісток), нарізаних товщиною приблизно 3 см
Зелений горошок – 1 стакан замороженого
Шпинат – 1-2 пучка промитого
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Курячий бульйон – 100 мл

Як приготувати Курка зі шпинатом і зеленим горошком

Це було спонтанно! У мене не було настрою готувати. Заглянувши в холодильник і виявивши заморожений горошок і курячу грудку, я подумала: «Що я можу приготувати з допомогою цих простих інгредієнтів? Я люблю шпинат, і це було ідеальне поєднання». Що може бути простіше, і, тим не менш, смачно!

Покроковий рецепт

У сковороді на сильному вогні розігріти олію, додати часник і обсмажити протягом декількох хвилин (поки не відчуєте запах часнику). Додати шпинат і смажити протягом хвилини.

Потім додати шматочки курки і смажити протягом 3-4 хвилин.

Додати зелений горошок і тушкувати протягом 2 хвилин.

Додати бульйон і варити ще 5-8 хвилин.

Приправити сіллю і перцем. Готово!
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Рулети з листя салату з сиром і яйцями