Тандем морквини і кабачка

Тандем морквини і кабачка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тортик з морквини і кабачка подобається всім, його можна їсти як гарячим, так вже і захололим. В ідеалі готується з молодого кабачка, але сьогодні я пробувала з старого.

Інгредієнти

Кабачок – 2 В ідеалі молодий кабачок середнього розміру
Яйце – 2
Борошно – 5 ст. ложок
Сіль / перець – за смаком
Морква – 3 великі
Цибуля ріпчаста – 2 головки
Олія соняшникова – 2 ст. ложки
Зелень – 0,5 пучка
Сметана – 7 ст. ложок Якщо берете, як я, домашні вершки, то обов’язково свіжі, а якщо сметану – в ідеалі 15% жирності

Як приготувати Тандем морквини і кабачка