Свиняча косичка

Свиняча кіска – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Свиняча вирізка – приблизно 500г
Гірчиця – 3 чайні ложки
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Лимонний сік – 1 чайна ложка
Зубочистки –
Фольга –

Як приготувати Свиняча косичка

Простий цікавий рецепт приготування свинячої кіски з вирізки. Трохи для аромату – лимона і для пікантності – гірчиці. Нагадаю правило запікання м’яса: на кожні 500 г м’яса – 20 хвилин запікання в духовці при температурі 180-200 градусів. Так як косичка додатково обсмажувалася на сковороді в духовці м’ясо може бути готова трохи раніше. Моя готова через 15 хвилин, все залежить від духовки. Не пересушите, і готуйте із задоволенням!

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Свинячу вирізку промити, обсушити, розрізати (не до кінця) на 3 частини.

М’ясо полити лимонним соком, посолити, поперчити, додати гірчицю. Перемішати. Відкласти на 30 хвилин маринуватися.

Заплести вирізку кіскою, кінці скріпити зубочисткою.

Обсмажити косичку на розпеченому рослинному маслі з усіх боків (з торців теж).

Загорнути свинячу косичку у фольгу. Запікати в духовці при температурі 180 С близько 15-20 хвилин. При надрізі ножем м’ясо повинно пустити прозорий сік. Якщо сік не вийшов ви пересушили м’ясо. Якщо сік рожевий – трохи не дотримали.

Якщо у вас є термометр для м’яса, то він повинен показувати внутрішню температуру готового м’яса 65-70 градусів. Приємного апетиту!