Свиняча косичка

Свиняча кіска – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Свинячу вирізку промити, обсушити, розрізати (не до кінця) на 3 частини.

М’ясо полити лимонним соком, посолити, поперчити, додати гірчицю. Перемішати. Відкласти на 30 хвилин маринуватися.

Заплести вирізку кіскою, кінці скріпити зубочисткою.

Обсмажити косичку на розпеченому рослинному маслі з усіх боків (з торців теж).

Загорнути свинячу косичку у фольгу. Запікати в духовці при температурі 180 С близько 15-20 хвилин. При надрізі ножем м’ясо повинно пустити прозорий сік. Якщо сік не вийшов ви пересушили м’ясо. Якщо сік рожевий – трохи не дотримали.

Якщо у вас є термометр для м’яса, то він повинен показувати внутрішню температуру готового м’яса 65-70 градусів. Приємного апетиту!