Куряче філе у вершковому соусі з базиліком

Інгредієнти

Куряче філе – 500 г (або грудка)
Бульйон – 150 г
Базилік – 2 столові ложки
Вершки – 150 мл (10 %)
Лимонний сік – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Борошно – 2 десертні ложки

Як приготувати філе Куряче у вершковому соусі з базиліком

Корисне та смачне блюдо для всієї родини! Ніжне куряче філе з ароматним базиліком і соком лимончика. Мяско виходить ніжним і соковитим. Смак лимона практично не відчувається.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Куряче філе промити, нарізати не великими кубиками.

Перекласти нарізане куряче філе в сковороду, додати бульйон і тушкувати 15 хвилин під закритою кришкою, помішуючи. Посолити, поперчити за смаком.

Тим часом, змішати в чаші вершки, сушений базилік лимонний сік.

Перелити вершкову суміш у куряче м’ясо, тушкувати ще 15 хвилин. Потім додати борошно, перемішати і тушкувати ще 5 хвилин. При необхідності досолити.

Куряче філе з вершковою підливою готово. Чудово подавати з пастою. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Печінка куряча з томатною підливою і зеленню