Ніжний дієтичний продукт, який буде до речі і на повсякденному і на святковому столі.
Інгредієнти
Курячий фарш – 500 гр. | |
Ріпчаста цибуля – 300 гр. | |
Яйце – 1 шт. | |
Вода – 250 мл | |
Спеції: кріп, розмарин, петрушка, перець, базилік – за смаком | |
Борошно – 20 гр. | |
Рослинне масло – для смаження |
Ще один просто рецепт дуже смачного блюда, порадувати яким можна родичів і гостей. Мінімум часу і витрат перетворяться в відмінний обід або вечерю.
Покроковий рецепт
Цибулю подрібнити в комбайні або натерти на дрібній тертці, додати яйце, змішати до однорідної маси.
З’єднати її з фаршем, перемішати.
Додати сіль, чорний перець, подрібнені петрушку і кріп, все перемішати.
Цибулю обсмажити на сковороді, додати томатну пасту, перекласти в каструлю, в якій будуть гаситися м’ясні кульки, долити води.
Додати в соус, розмарин і базилік.
М’ясні кульки обвалюємо в борошні й обсмажуємо з двох сторін на сковорідці.
Обсмажуємо з двох сторін на сковорідці.
Викладаємо їх у соус. Ніжні, смачні, ароматні м’ясних кульки «Апетитні» готові. Їх можна подати з гарніром або салатом.