Для любителів ситних млинців з начинкою пропонуємо рецепт простого «наповнювача», основа якого – куряча печінка.
Інгредієнти
Печінка куряча – 350 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Масло рослинне – 35 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – щіпка |
У нашому пропонованому блюді – начинку для млинців – береться поширена і часто використовувана хозяюшками куряча печінка. Цей субпродукт хороший для готування як самостійних закусок, так і відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами і прекрасно їх доповнює за смаковими якостями. У нас куряча печінка – це начинка для тонких ажурних млинчиків. З таким кулінарним наповнювачем звичайні млинці перетворюються в ситне блюдо для трапези: обідньої або вечірній. Як приготувати начинку для млинців з курячої печінки, дізнайтеся з нашого поетапного рецепти з фото.
Покроковий рецепт
Отже, готуємо курячу печінку. Промиваємо її, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо варитися на плиту. Відварюємо, в процесі присолив печінку і знявши з неї плівку, до готовності. По часу – приблизно 20 хвилин.
Готову відварну курячу печінку охолоджуємо, а самі тим часом моркву натремо і обсмажимо її на сковороді в маслі.
Шматочки вареної печінки перекладаємо в чашу подрібнювача.
Перетворюємо печінка у фарш.
Фарш з курячої печінки перекладаємо для подальшої обробки на сковороду до морквині. Тушкуємо, перемішуючи, приблизно 5-7 хвилин. В процесі приправляємо начинку для млинців ще меленим перцем.
Коли начинка трохи охолоне, можна приступати до формування млинчиків. Викладаємо начинку з курячої печінки на одну сторону блинка.
Звертаємо блінкі конвертом, а потім їх ще додатково обсмажуємо на сковороді (це за бажанням).
Тепер ви знаєте, як зробити просту, але задоволену смачну начинку для млинців з курячої печінки. Всім приємної трапези!