Салат Цезар за версією правильного харчування

Салат Цезар за версією правильного харчування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тут ви не побачите сухарики з білого хліба або батона. Так само в нашому соусі не буде анчоусів, всі бюджетні і простіше.

Інгредієнти

Салат Айсберг – 2 аркуша
Креветки – 10 шт
Хліб ц/з чорний – 1 скибочка
Яйце куряче – 1 шт
Помідор – 0,5 шт
Сир – 20 гр
Сметана 15% – 1 ст. л
Сирний сир – 1 ч. л
Гірчиця – 0,5 ч. л
Сіль – За смаком

Як приготувати Салат “Цезар” за версією правильного харчування

Привіт всім господиня! Сьогодні я з вами поділюся своєю версією ПП “Цезаря”. Якщо не робити соус, яким він має бути, то виходить дуже навіть корисно і не каллорийно. Тому, якщо вас зацікавило – читайте нижче рецепт!

Покроковий рецепт

Для початку помиємо продукти і наріжемо помідор.

Далі поставимо варити я яйце і натремо на тертці сир.

Готовий соус : змішуємо сметану, сирний сир і гірчиці. Я трохи присипала суш. часником.


Чистимо, можемо і обсмажуємо спочатку креветки по 30 секунд з кожної сторони (на а/п поверхні). А після ріжемо скибочку хліба на кубики і так само обсмажуємо до скоринки 2 хвилини.

Ріжемо яйце на 4 частини і салат рвемо у вашу тарілку, зручними шматочками. І збираємо салат, додаємо соус, перемішуємо.

Викладаємо яйце, креветки, сир і сухарі. Салат готовий!