Пропонуємо вам приготувати смачний і апетитний салат, смакової тон якому задає редиска. Цей яскравий коренеплід доповнено страву відвареною картоплею, яйцем, зеленню, горошком.
Інгредієнти
Редиска – 5 шт. | |
Картопля – 1 шт. | |
Яйце – 1-2 шт. | |
Цибуля зелена – за смаком | |
Горошок зелений – 4 ст. л. консервований | |
Майонез – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком |
Для того, щоб приготувати смачний салат з редискою, заздалегідь відваримо «в мундирі» картоплю, куряче яйце. Зелена цибуля промиємо і обсушим, зелений горошок відкинемо на сито, щоб злити сік. Інші подробиці по ходу реалізації рецепта.
Покроковий рецепт
Очищаємо відварну картоплю від шкірки після того, як він охолоне. Нарізаємо картоплю у формі дрібних кубиків. Перекладаємо картопляну нарізку в миску.
Промиваємо редиску, зрізаємо хвостики. На обробній поверхні подрібнюємо редиску в залежності від розміру кільцями, півкільцями або чверть кільцями.
Очищаємо від шкаралупи варене яйце. Кришимо його шматочками, викладаємо до інгредієнтів в миску.
Нарізаємо зелену цибулю разом з білою частиною. Викладаємо зелену нарізку до інших компонентів салату.
Додаємо до інгредієнтів консервований зелений горошок.
Заправляємо Салат майонезом, приправляємо спеціями. Перемішуємо.
Апетитний салат з редискою і картоплею готовий! Приємного апетиту!