Салат з редискою і картоплею

Салат з редискою і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо вам приготувати смачний і апетитний салат, смакової тон якому задає редиска. Цей яскравий коренеплід доповнено страву відвареною картоплею, яйцем, зеленню, горошком.

Інгредієнти

Редиска – 5 шт.
Картопля – 1 шт.
Яйце – 1-2 шт.
Цибуля зелена – за смаком
Горошок зелений – 4 ст. л. консервований
Майонез – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком

Як приготувати Салат з редискою і картоплею

Для того, щоб приготувати смачний салат з редискою, заздалегідь відваримо «в мундирі» картоплю, куряче яйце. Зелена цибуля промиємо і обсушим, зелений горошок відкинемо на сито, щоб злити сік. Інші подробиці по ходу реалізації рецепта.

Покроковий рецепт

Очищаємо відварну картоплю від шкірки після того, як він охолоне. Нарізаємо картоплю у формі дрібних кубиків. Перекладаємо картопляну нарізку в миску.

Промиваємо редиску, зрізаємо хвостики. На обробній поверхні подрібнюємо редиску в залежності від розміру кільцями, півкільцями або чверть кільцями.

Очищаємо від шкаралупи варене яйце. Кришимо його шматочками, викладаємо до інгредієнтів в миску.

Нарізаємо зелену цибулю разом з білою частиною. Викладаємо зелену нарізку до інших компонентів салату.

Додаємо до інгредієнтів консервований зелений горошок.

Заправляємо Салат майонезом, приправляємо спеціями. Перемішуємо.

Апетитний салат з редискою і картоплею готовий! Приємного апетиту!