Для любителів смачних солінь пропонується швидкий і простий рецепт приготування малосольних огірочків з використанням целофанового пакета. Відмінна закуска!
Інгредієнти
Огірки – 1 кг | |
Зелень кропу – 1 пучок | |
Часник – 4 зуб. | |
Сіль – 1 ст. л. | |
Цукор – 1 ч. л. | |
Перець горошком – 3-4 шт. |
Для приготування малосольних огірків вам також буде потрібно часник, зелень – кріп, цукровий пісок і сіль, горошини запашного перцю. Солятся огірочки протягом 4 годин. Для реалізації рецепта підготуйте целофановий пакет, обробну дошку, ножик. Отже, приступаємо.
Покроковий рецепт
Добре промиваємо під проточною водою огірки. Краще використовувати плоди невеликого розміру. Зрізаємо у огірків «попки». Можна великі плоди розрізати на четвертинки або у формі брусків.
Огірки складаємо в пакет.
Подрібнюємо кріп. Зелень обов’язково промийте перед нарізкою. Перекладаємо подрібнений кріп до огірків.
Часточки часнику нарізаємо тонкими пластинками. Можна часникові зубки пропустити через прес або натерти. Також відправляємо часник в пакет до інгредієнтів.
Додаємо цукровий пісок, сіль, горошини запашного перчика.
Пакет закріплюємо (пов’язуємо). Інгредієнти інтенсивно струшуємо. Залишаємо огірочки маринуватися на 4 години.
Смачна і апетитна закуска з огірків готова! Всім приємного апетиту!