Сирний десерт з шоколадного рулету

Сирний десерт з шоколадного рулету – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Шоколадний десерт складається з рулету, фруктів і сирної маси. Дуже смачний і красивий.

Інгредієнти

шоколадний рулет – 1 шт.
сир – 0,5 кг
сметана – 250 гр.
цукрова пудра – 1 ст.
ванільний цукор – 1 п.
желатин – 25 гр.
ківі (будь-які фрукти) – 2 шт.

Як приготувати Сирний десерт з шоколадного рулету

Цей десерт стане прекрасним прикраса святкового столу. Готувати його просто і швидко.

Покроковий рецепт


Для початку підготуємо продукти: шоколадний рулет, сметана, сир, цукрову пудру, желатин, ванільний цукор і фрукти, які ви любите, у мене – ківі.

Для початку необхідно залити желатин окропом, добре перемішати і поставити остигати.
Далі готуємо сирну масу.




У сир додаємо сметану, ванільний цукор і цукрову пудру. Все добре розмішати і збити блендером.

Потім необхідно нарізати рулет.

Рулет нарізаємо тоненькими кружечками, розміром 1 см, а потім ще кружечок навпіл.


Далі нарізаємо кружечками ківі.

Потім необхідно підготувати форми.
Для цього потрібно взяти креманки і викласти на харчову плівку всередині, повністю приклеївши її до ємності.

У креманки по колу викласти порізаний рулет.


Далі, остиглий желатин додати в сирну масу і добре перемішати.


На дно креманки викласти одну ложку сирної маси, потім покласти ківі, і залити все до верху сирною масою.
зверху закрити другого шматочками рулету і затягнути все харчовою плівкою.



Прибираємо креманки в холодильник на 3-4 години.
Далі необхідно викласти десерт на блюдо.
Для цього потрібно зняти верхню плівку, перевернути креманку і акуратно за плівку дістати десерт.
Далі, зняти плівку і все, десерт готовий.

Десерт готовий, його можна подавати до столу.
Десерт виходить досить великий, тому рекомендую його розрізати на дві частини.
Всім приємного апетиту!