Салат з тріски і зеленого горошку

Салат з тріски і зеленого горошку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей рецепт відноситься до категорії «на швидку руку». При наявності всіх необхідних продуктів можна швидко приготувати смачний салатик, який не соромно подати до святкового застілля.

Інгредієнти

варене філе тріски – 200 грам
зелений горошок консервований – 1 банка
зелені боби – жменя можна виключити
луковичка – 1 невелика головка
петрушка, кріп – 1-2 столові ложки, дрібно нарізаного
оливкова олія – 1 столова ложка
прянощі – за бажанням
перчик з сіллю – за смаком

Як приготувати Салат з тріски і зеленого горошку

Цей рецепт відноситься до категорії «на швидку руку». При наявності всіх необхідних продуктів можна швидко приготувати смачний салатик, який не соромно подати до святкового застілля.

Покроковий рецепт

1. Цибулинку очищають і нарізають досить дрібно. Зелень промивають, нарубують гострим ножем.

2. Варену рибу нарізають шматочками, змішують з рубаною зеленню, цибулею і консервованим горошком, злив з нього всю рідину.

3. Залишається заправити оливковою олією. Сіль з перчик додають вже за смаком, можна використовувати улюблені прянощі.

4. Подають в красивому салатнику. При бажанні можна урізноманітнити рецепт, додавши разом з горошком консервовану кукурудзу.